maandag 1 oktober 2007

hoop werk

D'r is weer een hoop werk te doen de laatste weken. Vrijdag een videoboodschap voor bon opgenomen. Direct over de 2000 views gescoord. Ook staat Roparun 2007 inmiddels online. Verder druppelen de nieuwe opdrachten gestaag binnen. Posbank-opname gisteren leidt binnen twee weken ook alweer tot een film.

soort van jubi

Vandaag werk ik negen jaar bij mijn huidige werkgever. Negen jaar. Ergens tussen een derde en een kwart van mijn leven. Meer dan de helft van mijn volwassen leven. Meer berekening dan dat moet je er niet op loslaten, want dan word je ongemakkelijk.

Natuurlijk zeg je dan 'Uhm, ik weet niet of je me daarmee moet feliciteren...' als je collega's dat doen. Maar ik heb geen spijt van 9 jaar Capgemini. Dat scheelt.

n-nummer

Weer een nieuw N-nummer op de lijst toegevoegd. Het was een rampdag vanuit het oogpunt van woon-werk verkeer. Heen viel nogal mee, maar door de chaos op het Capgemini terrein kostte dat toch nog veel tijd. Terug was een drama. Ik wist al dat de A2 geen optie was. Met ruim 36 kilometer file op mijn traject besloot ook routemiep dat ik wat anders moest proberen. Zij wilde dat ik de A27 zou nemen. Wist zij veel dat daar inmiddels ook alweer 27 kilometer stond. Dus ik besloot geheel op eigen houtje dat de A12-A50 weliswaar belachelijk óm maar in dit geval toch gunstig zou zijn. Zo gezegd, zo gedaan.

Nog pas een paar kilometer op de A12 bleek ook daar de traagheid al toegeslagen te hebben. Maar routemiep wist nog wel een leuke omweg - en die heb ik wel genomen. En dan rijd je ineens door de prachtige dorpen op de Utrechtse heuvelrug. Amerongen. Rhenen. Zo mooi, zelfs in de regen en avondschemer. Een heel klein beetje genieten, zelfs met nog een stukje file voor de Waalbrug in het verschiet.