woensdag 3 november 2010

in de herhaling

De omroepen doen het elk jaar weer, voor tenminste eenderde van hun zendtijd: herhalingen uitzenden. We zijn al twee jaar kabelloos, maar dat zal vast niet veranderd zijn. Zomers worden gevuld met ouwe koek en ingekochte massaproducties. De reden daarachter is vast dat er toch niemand kijkt of dat de programmeerders zélf drie weken op een Franse camping op een wiebelig canvas stoeltje willen zitten en sudoku's oplossen met een Mepal bekertje Dubbelfris onder handbereik.
Hier is het meer het omgekeerde. 't Is tamelijk druk, genoeg te doen voor zowel werk als thuisfront. Ik zou dus wat herhalingen kunnen uitzenden, maar mijn volledige uitzendinggemist archief staat hieronder. Zelfs I am Sulis herhaal ik niet, dat wordt vanzelf al gedaan door de organisatie van de wedstrijd waarvoor ik de film maakte. Met een nog onbekend aantal anderen is de video geshortlist voor vertoning in de bioscoop over twee weken. Wie weet wat daar nog van komt.

1 opmerking:

WD zei

Dubbelfris? Op een canvas stoeltje op een camping in Frankrijk? Weet je wel wat die programmeerders verdienen? Overigens is jouw site uitzendinggemist voortreffelijk in orde. Succes in de finale!
WD